Your Bright Future
Our Mission

ONE MEDIA është shtëpia më e madhe e mediave në internet në Maqedoni, e cila zotëron gjithsej pesë portale të njohura të internetit. News1.mk, News1.rs, News1.al, Ohrid1.com and the portal Lifestyle.mk. Grupi mediatik ONE MEDIA posedon edhe kompaninë e produksionit dhe agjencinë PR MEGASTAR (Megastar.mk)

Së fundmi, One Media themeloi dyaqanin online kupionline.mk, i cili punon në fushën e tregtisë e-commerce.

Portalet e ONE MEDIA kanë një trafik total ditor prej rreth 100,000 klikimesh.

Lexo Më Shumë
sqAlbanian