Your Bright Future
Our Mission

ONE MEDIA është shtëpia më e madhe e mediave në internet në Maqedoni, e cila zotëron gjithsej pesë portale të njohura të internetit. News1.mk, News1.rs, News1.al, Ohrid1.com and the portal Lifestyle.mk. Grupi mediatik ONE MEDIA posedon edhe kompaninë e produksionit dhe agjencinë PR MEGASTAR (Megastar.mk)

Së fundmi, One Media themeloi dyaqanin online kupionline.mk, i cili punon në fushën e tregtisë e-commerce.

Portalet e ONE MEDIA kanë një trafik total ditor prej rreth 100,000 klikimesh.

Lexo Më Shumë
Shërbimet Tona

Megastar 

MEGASTAR PR është agjencia më e madhe e marrëdhënieve me publikun e vendosur jashtë kryeqytetit Shkup dhe është një nga më të mëdhatë në Maqedoni. Agjencia ka punuar me shumë institucione dhe figura publike.

News 1

NEWS1.MK është një portal kombëtar që merret me lajme nga Maqedonia dhe mbarë bota. Portali zbaton një nivel të lartë të standardeve profesionale dhe etike në funksionimin e tij.

Ohrid 1

Ohrid1.com është portali i parë i themeluar nga kompania jonë në vitin 2008 dhe merret me lajmet lokale nga qyteti i Ohrit dhe zonat perreth. Është portali më i lexuar dhe më i rëndësishëm në Ohër.

News1.al

News1.al is a news portal intended for news from Albania and all around the world. News1.al është një portal kombëtar që merret me lajme nga Shqipëria dhe mbarë bota. Portali zbaton një nivel të lartë të standardeve profesionale dhe etike në funksionimin e tij

Patuvanja.mk

Patuvanja.mk është një portal udhëtimesh.Filloni në një aventurë globale përmes tregimeve magjepsëse, këshillave të brendshme dhe pamjeve mbresëlënëse, ndërsa ne ju udhëzojmë drejt destinacioneve më magjepsëse në botë.

Lifestyle.mk

Lifestyle.mk është një portal i destinuar për një jetesë të shëndetshme. Portali përmban lajme me tematika te ndryshme nga ushqimi i shëndetshëm, sporti, jeta, palestra, natyra, arkitektura, moda, dhe turizmi.

Kriptovaluta

Kriptovaluta.mk është një media e fokusuar në botën e kriptovalutave dhe teknologjisë blockchain dhe mënyrën se si ato ndikojnë në jetën tonë të përditshme.

News1.rs

News1.rs është një portal lajmesh i destinuar për lajme nga Serbia dhe e gjithë bota. 
Klientët Tanë
Ohrid Municipality

Ohrid Municipality

Ohrid Summer Festival

Ohrid Summer Festival

EcoSpar
Piton
AMD Ohrid
Telekabel
DMC Balkans
Laki Hotel & Spa
Atva Home Center
Unique
Pse duhet të na zgjidhni?
10 Vjet Përvojë Në Botën Mediatike
Staf Ekspertësh
 
Histori Suksesi
 
One-Media-Logo
Cfarë ne ofrojmë

ONE MEDIA ofron reklamim dhe promovim të produkteve, markave, shërbimeve dhe vendndodhjeve në më shumë se 100,000 njerëz çdo javë.

sqAlbanian